A Boldog Párkapcsolat Titkai

Mit akarnak a férfiak?

Szeretnéd, hogy csak Te érdekeld és mindent megtegyen érted?

Hogy lehet ezt elérni?

Erre a kérdésre nem egyszerű választ találni. Sokszor úgy érzed, Te már mindent megtettél, a várt hatás mégis elmaradt.

Elolvastál mindent, megbeszélted a barátnőiddel, még a férfit is megkérdezted és mégsem működnek jól a kapcsolataid.

Érdekel, hogy hogyan ejts rabul egy férfit és hogyan érd el azt, hogy beléd szeressen úgy, hogy a csillagokat is lehozza neked az égből?


TUDNI AKAROM!


Ha érdekel megtudhatod:

 • hogyan működnek a férfi lélek titkos kapcsolói
 • mit tegyél, hogy Te legyél az "álomnő"
 • hogyan hozz létre egy kiváló kapcsolatot
 • mit tegyél, hogy a kihűlt kapcsolatod ismét forróvá váljon
 • hogyan  irányíthatsz úgy, hogy  mégis mindenki jól érezze magát

"Kedves Sándor!

Elolvastam a könyvedet, elkezdtem alkalmazni a leírtakat és a hatás lenyűgöző. A párom a legrosszabb rémálomból álmaim férfijává változott.

Már úgy volt, hogy szakítunk,  közömbösek voltunk egymás iránt, erre három hete megkérte a kezem. 

Annak ellenére, hogy az utóbbi néhány évet párkapcsolati tanácsadásokon töltöttük, egy sem vezetett semmilyen eredményre. Annál inkább elképesztő, hogy a könyved ilyen gyors és hatásos változást eredményezett.

Köszönöm, hogy elárultad a titkot:

Klári"

Idáig legfeljebb butaságokat vagy valótlan dolgokat hallhattál arról, mit akar igazából egy férfi. 

Mit akarnak a férfiak?

És ezek a butaságok és valótlanságok a valódi okai annak, hogy nem vagy boldog.

Szóval: ki az aki nem mondott igazat ez idáig neked ebben a témában?

Röviden: Senki sem.

 • Például azok a női magazinok, melyek arról mesélnek neked, hogy egy férfit úgy tudsz behálózni, ha másnak mutatod magad, mint aki vagy.
 • Azok a férfiak, akik arról próbáltak meggyőzni, hogy az egyetlen módja annak, hogy érdekeld őket az, ha mindent megteszel nekik, amit csak kívánnak és semmit nem vársz érte cserébe.
 • A barátnőid és a családod, akik azt mondogatják neked, hogy VELED van a baj, mert egyszerűen túl válogatós vagy és túl sokat vársz el a pasiktól.

Megnyugtatlak: nem a te hibád, de ha továbbra is ilyesmiket hallgatsz és el is hiszed őket, a NAGY Ő, aki épp rád vár valahol, soha nem fog rád találni.

Tehát, hogyan is történhetett meg mindez veled és hogyan orvosolható ez a probléma?

Üdvözöllek, Dóczy Sándor profi párkapcsolati tanácsadó vagyok. 

Közel 20 éves praxisom alapján állítottam össze ezt az anyagot, mely segít Neked, hogy megszabadulj a magánytól, illetve újból boldoggá tedd kihűlt kapcsolatodat.

Megtanítalak a változásra és a változtatásra, segítek búcsút mondani annak a nőnek, aki sikertelen a kapcsolataiban, az éjszakáit szomorúan, egyedül tölti és azon mereng, vajon megtalálja-e álmai férfiját.

Ennek a különös és kissé titokzatos technikának a birtokában álmaid férfija még a zárt ablakon keresztül is hajlandó lesz eljutni hozzád – és mindez spontán történik majd, semmiféle különös erőfeszítést nem kíván tőled.

Párkapcsolati tanácsadó

Mit gondolsz milyenek is a jó nők amilyenre a férfiak vágynak?

Bizonyára Te is észrevetted már, hogy vannak nők akik nagyon jó kapcsolatban élnek.

És ezek a nők nem feltétlenül a külső adottságaikkal érik ezt el. 

Nem hosszú combúak, nincsenek nagy melleik, nem öltözködnek modellként, a férfiak mégis azt mondják rájuk: ebben a nőben van valami...

Ez bizony megdönti azokat a sztereotípiákat, hogy a férfiak milyen nőket szeretnek.

Szerinted mi lehet ezekben a nőkben az, amitől egy férfi bármire képes, nem érdekli a többi nő, csak őt akarja és valóban a tenyerén hordozza?                     

Milyen nőt szeretnek a férfiak

Ismerni akartam a titkot, és nem csak a magam kedvéért, hanem az összes női ügyfelem kedvéért is, akik sírva jártak be a rendelőmbe. Akik megsebzettek és összetört szívűek voltak és minden férfival csődbe ment a kapcsolatuk.

Egy észak amerikai egyetemen a hallgatók körében végeztek egy kutatást ezzel kapcsolatban. Meglepő volt az eredmény.

Ők azt feltételezték, hogy a szépség, a  magabiztosság, a  tökéletes test és sok más hasonló tulajdonság tölti be a legfontosabb szerepet. Mikor azonban kutatásaik végére értek, őket magukat is meglepte az, amire fényt derítettek. 

Míg minden fentebb említett tulajdonság fontosnak számít, mégsem ezek a döntőek.

a tenyerén hordoz

Mi ez a titok? Te is megtudhatod.

A nők egy része tudja, mit értenek a férfiak az alatt, mikor ilyeneket mondanak egy nőről, mint: „Ebben a nőben van valami…”

Vagyis az a „valami”, az a tulajdonság, amit a férfiak ösztönösen megéreznek, de nem tudnak megfogalmazni, mikor ilyen nővel találkoznak.

A kutatók rájöttek, hogy amikor egy nő könnyeden viselkedik a férfival szemben, az  ösztönös érdeklődést indít be mélyen a férfiak agyában, akiknek a többsége tulajdonképpen nincs tudatában ennek az érzésnek.

Ebből adódóan, bármelyik nő, aki ezzel a képességgel élni tud és képes aktiválni bennük ezt a tudatalatti kapcsológombot, könnyen rabul ejtheti őket. 

Szóval, mi is ez a tulajdonság és hogyan érheted el vele, hogy egy férfi:

 • Mindent megtegyen, hogy elnyerje a figyelmedet
 • Bármikor repülőre szálljon, hogy akár a világ másik végén is találkozhasson veled
 • Vágyakozó pillantásokkal nézzen rád úgy, hogy még maga se ismerje ennek az okát

mit tegyek, hogy ne hagyjon el

Nos, ez a képesség a "könnyedség". Hadd mondjam el, hogy a könnyedség képessége nem azt jelenti, hogy sznob módjára kell viselkedned, vagy idétlenül bizonygatni mennyire intelligens vagy.

Ezek a fortélyok éppen ellenkező hatást váltanak ki a férfiakban, mivel ettől csak kétségbeesettnek tűnsz a kívánt férfi szemében. Hát akkor mit kell tenned, hogy könnyeden viselkedj? 

Képzeld el, hogy bemutatnak egy férfinak, aki számodra teljesen közömbös és minimális érdeklődést sem ébreszt benned. 

Talán mert borzalmasan kövér, vagy egyszerűen csak a „lúzer” típus. Vagy esetleg az egész megjelenése, az öltözködését is beleértve, annyira ciki, hogy kellemetlen társaságban mutatkozni vele. (Biztos te is találkoztál már ilyennel.) 

Nos, gondolj csak bele: milyen viselkedést tanúsítanál az ilyennel szemben? 

Nem akarsz gorombán viselkedni vele, vagy megsérteni, de igyekszel arra odafigyelni, hogy még véletlenül se bátorítsd, mert egyszerűen nem érdekel a pasi

És ilyenkor „könnyed” vagy. És ez a hozzáállás az oka részben annak, hogy ezeket a férfiakat aztán le sem tudod magadról vakarni. Nem kaphatnak meg téged és ez az őrületbe kergeti őket. 

Ezzel szemben nem így viselkedsz, mikor egy remek pasi áll előtted – és itt a gond!          

Mikor egy férfi első látásra felkelti a figyelmed és megdobogtatja a szíved, rögtön az foglalkoztat, hogyan ébressz benne érdeklődést magad iránt. 

És annyira belemerülsz az erőlködésbe, hogy minél jobb benyomást kelts benne magadról, hogy tudat alatt mindenféle korábban megszokott halandzsát bevetsz. 

És ennek az eredménye mi lesz? 

Még ha te vagy a világ legtökéletesebb nője sem indulsz túl jó esélyekkel.

mit tegyek, hogy ne hagyjon el

Az agyad hihetetlen vágtába kezd, miközben azon gyötrődsz, hogy mindent jól csinálj

„Mosolyogjak, vagy játsszam meg a hideg megközelíthetetlent inkább? Kezdjek flörtölni, vagy színleljek érdektelenséget?”

Mindez alatt egyre idegesebbé válsz – annyira, hogy egy idő után a vágyott férfi meg fogja érezni a félelmeidet és a bizonytalanságot. 

Persze te hűvösnek és magabiztosnak szeretnél látszani, csak épp azt nem tudod, hogyan, és minden alkalommal, amikor elbuksz ezekkel a praktikákkal, azok mégis valahogyan egyre mélyebben belevésődnek a tudatodba.

Mit szólnál ahhoz, ha elárulnám neked, hogyan maradj könnyed bármelyik férfival szemben?


IGEN, AKAROM!

Te is sikeres leszel ezzel a tudással.

Ezt az elméletet a gyakorlati teendőkkel egyetemben jó ideje megosztom női ügyfeleimmel. 

Kezdetben ők kissé szkeptikusak voltak, mert nehezen hitték el, hogy valami, ami ennyire egyszerű, ennyire hatásos lehet. Mégis mindegyikük kész volt kipróbálni a módszert. 

Amit aztán tőlük hallottam, megerősítette korábbi feltételezésemet: ez a képesség nem olyasvalami, aminek egy nő feltétlenül birtokában van már a születésekor. 

"Sándor,

hálás köszönet a könyvedért. Nagyon nagy élvezettel olvastam, sőt egyik javaslatot ki is próbáltam már, és működött.

Így most már mindegyikben bízom és izgatottan várom a hatásukat. Azt hiszem apránként, lépésről lépésre haladok.

Szóval, még egyszer örök hálám,

Marcsi"

boldog nő

Ezek a nők, akik már alkalmazzák a tanultakat, szép sikereket értek el. Tartós kapcsolatot létesítettek, többen férjhez mentek és van akiknek sikerült férjüket felébreszteni a régóta tartó hibernáció állapotából.

Egy idő után ráébredtem, ha még több nőnek szeretnék segíteni, többet kell tennem, mint csak az ügyfeleimmel megosztani ezt a tudást. 

Így aztán hozzáláttam kézikönyvem megírásához, ami bármelyik nőnek elárulja, hogyan fejlessze ki magában ezt a sorsfordító képességet.

Ezt a kézikönyvet teszem most elérhetővé bárki számára, aki szeretné megtudni, hogyan lehet mély kapcsolatot kialakítani egy férfival és hogyan lehet őt annyira fellelkesíteni, hogy boldogan szentelje neked az egész életét. 

Csak néhány titok ízelítőül azokból, amiről a könyvemben olvashatsz:

 • Hogyan hipnotizálj egy férfit úgy, hogy aztán ellenállás nélkül tudd őt befolyásolni
 • Hogy maradj önmagad, úgy hogy mégis szeressenek és tiszteljenek
 • Hogyan érd el, hogy még akkor is egyre jobban szeressen, ha már ismeri hiányosságaidat.
 • Hogyan érd le azt, hogy a férfi pontosan azt tegye, amit te szeretnél, úgy, hogy közben azt gondolja: ez az ő ötlete volt.
 • Hogyan fegyverezz le egy férfit a nőiességeddel, és változtasd át törődő és érzékeny férfivá, amilyenre mindig is vágytál.
 • Hogyan kerüld el a „Halál csókját”, ami a kapcsolatok 75%-ának vet véget.
 • Miért van az, hogy a legtöbb nő folyamatosan elmulasztja a jó pasikat, vagy folyton „lúzereket” fog ki
 • Hogyan változtasd a férfi haragját hirtelen bűntudattá egy veszekedés során, úgy, hogy az inkább akarjon közelebb kerülni hozzád és abbahagyni a vitát
 • És még sokkal több! 


Tudom most mire gondolsz: Vajon a „Boldog Párkapcsolat Titkai” tanulmány hasznodra válhat-e?

Mikor a nőknek elkezdtem beszélni erről a módszerről, számítottam arra, hogy lesz pozitív visszacsatolás, de olyan eredményt, amit tapasztaltam, még magam sem vártam

Egyesek azt mondták, úgy érezték magukat, mint aki egy titkos parfümmel locsolták volna be magukat, aminek a férfiak nem tudnak ellenállni.

Nos, inkább a saját szavaikat idézem:

"Szia Sándor!

Köszönöm, hogy lehetővé tetted számomra, hogy elolvassam a könyvet.

Valóban nagyon értékesek a leírtak, és a tippek.

Szerintem rendszerként is használható de az egyes részek önállóan is képesek a segítségre. Aki elsajátítja ezt a tudást, az valóban képes lesz a változtatásra.

Bónusz tipp: A munkahelyemen sok férfi dolgozik. Ott is sok mindent alkalmazok a módszerekből és működik.

Zsuzsa."


"Sándor,

Nagyon jó ahogy rávilágítottál arra, hogy miért a nő a kapcsolat kulcsa. Ennek a megértése már önmagában is nagy dolog. A könyv pedig olyan tudást ad, amit csak nagyon nehezen - és drágán - szerezhetünk meg.

Csilla."

Elhiszed már, hogy a "Boldog Párkapcsolat Titkai" neked szól?

Azért írtam meg könyvemet, hogy szélesebb körben terjeszthessem azt a tudást, aminek segítségével most Te is elvarázsolhatod álmaid férfiját.

Ha egyedülálló nő vagy, bizonyára minden pénzt megér neked az, hogy abszolút ellenállhatatlanná válhass és vonzó légy a kívánt férfi számára és elérd azt, amire mindig is vágytál.

Ha ellenben kapcsolatban élsz, gondolj csak bele, mennyivel szebb életet élnél a hitveseddel, ha újra tudnád gyújtani a lángot és elérhetnéd, hogy párod újra és újra beléd szeressen.

Elmélyültebb lehetne az intim együttlét és tartós, boldog a házasságotok. Azt javaslom, ne vesztegesd tovább az időt azzal, hogy a férfiakat próbálod fejtegetni – olvass inkább róluk a könyvemben. 

Ígérem, hamarosan meg fogod tudni, hogyan háríthatod el a mindennapos vitákat, veszekedéseket és minden különösebb probléma nélkül tudod majd partneredet kezelni. Milyen áron válnál olyan nővé, akiért odavannak a férfiak?

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám neked, hogy a „A Boldog Párkapcsolat Titkai” nem kerül 14 900Ft-ba. Még csak nem is 8 600Ft.  

 A tőled elvárt befektetés, amit életed szebbé tételébe és jövőbeli párkapcsolatodba invesztálnod kell, nem több mint: 5900Ft.

Most rövid ideig azonban megrendelheted a "A Boldog Párkapcsolat Titkai." anyagot 3900Ft-ért!

Rendeld meg az e-könyvet a kedvezményesen 3900 Forintért még ma! Bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről olvashatod.

Mit akar egy férfi könyv

Rendeld meg a Boldog Párkapcsolat Titkai.. e-könyvet!

A kedvezényes áron

5900Ft  helyett 3900Ft

MEGRENDELEM

A Boldog Párkapcsolat Titkai megrendelése>>

Ne késlekedj sokáig a megrendeléssel, mert a bevezető ár nem sokáig érvényes!

Ez az összeg kevesebb, mint amit egy hónapban csak kávéra elkölt az ember, és jóval alacsonyabb, mint egy párkapcsolati tanácsadó óradíja.

Ne feledd: ez az alacsony, bevezető ár csupán korlátozott ideig érvényes, szóval jobb, ha most ragadod meg az alkalmat. 

Ráadásul, hogy lásd mennyire biztos vagyok abban, hogy „A Boldog Párkapcsolat Titkai..” nem fog csalódást okozni neked,

100% elégedettségi és 30 napos pénzvisszafizetési garnaciát is vállalok!


Szerezd meg még ma elektronikus könyvemet és tedd próbára az abban leírtakat 4 hétig. 

Olvasd el minden oldalát figyelmesen és próbáld ki a tippjeimet, a taktikákat és a stratégiákat és ha azt tapasztalod, hogy a könyvem nem ért meg legalább tízszer annyit, mint amennyit kifizettél érte… és nem hozott forradalmi változást a szerelmi életedbe – és nem vagy 100%-ig elégedett 4 hét elteltével, a kifizetett teljes összeget megtérítem.

Nos, az esély a kezedben, a döntés rajtad múlik:

Továbbra is az a nő maradsz, aki most vagy, akinek mások szerint lenned kell?

Az a nő, aki most magányos és egyedül is marad, mert képtelen élni a lehetőséggel? 

Felejtsd el végre azokat a butaságokat, amiket másoktól hallasz, mint:

 • Nincs egyetlen normális pasi sem a számodra
 • A férfiak manapság nem romantikusak
 • Nem vagyok elég csinos/okos/tehetős, stb.  

Felejtsd el végre ezeket az ostobaságokat és vedd kezedbe a sorsod!

Igenis megkaphatod magadnak azt a férfit, amilyenről mindig is álmodtál… Azt, akit neked szánt az ég.

Ez a férfi is épp rád vár valahol, arra vár, hogy rád találjon. Hogy megtalálja végre a másik felét, akivel kiegészítve válik majd teljes emberré.

De ami saját, személyes tapasztalatomat illeti, azt mondhatom, aki nem kész arra, hogy habozás nélkül kezébe vegye a sorsát és azonnal változtasson az életén, az nagy valószínűséggel soha nem jut el erre a pontra.

Most, hogy elárultam neked, létezik egy titkos recept arra, hogyan tedd magad ellenállhatatlanná a férfiak számára, nincs több kifogás! 

Én magam férfiként megéltem ezt az érzést, mégpedig annyira erőteljesen, hogy fejvesztve ültem fel a rettegett repülőre és megkértem feleségül azt a nőt, akivel épp csak azelőtt találkoztam… és bár tudtam, hogy ez őrültségnek tűnik… nem bírtam ellenállni.

És most Te is rendelkezhetsz ezzel az erőteljes hatalommal a férfiak felett. Kezedbe adom a megoldást, amire szükséged van – neked csak annyi a dolgod, hogy átvedd és élj a lehetőséggel. 

Ezt a könyvet neked írtam, így már ma nekiláthatsz megszerezni a férfit, 

akire vágysz és megkapni tőle azt a szeretetet, amit megérdemelsz. Minden kockázatot vállalok, így neked nincs veszíteni valód. Nyerhetsz viszont egy életre szóló szerelmet

Szóval, mire vársz? A boldogság már ott kopogtat a küszöbödön, nyiss neki ajtót

Rendeld meg a Boldog Párkapcsolat Titkai... e-könyvet!

A kedvezényes áron

5900Ft  helyett 3900Ft


Töltsd ki, és kattints a megrendelem gombra!

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail
Utca, házszám
Település
Irányítószám
Fizetési mód: Átutalás

Ne szalaszd el az alkamat!

Légy a kapcsolatépítés mestere,

a férfi lélek titkainak ismerője!

Alapozd meg a boldogságodat, vedd meg a könyvet a legjobb módszerekkel ezen a kedvezményes áron, ami csak rövid ideig ilyen alacsony!

Megrendelem >>>